ABOUT COOKIES ON THIS SITE

We use cookies to personalize content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.

Voortman en Delaware Consulting: toekomst in de maak!

Operations
IT
SAP
Discrete Manufacturing
Mar 23, 2015
Elke industrie is uniek en ontwikkelt op eigen tempo. De manufacturing sector is daar niet anders in en staat dus voor eigen branche-gerelateerde uitdagingen. Lange tijd leek de trend om grootschalige productie naar het Oosten te verplaatsen onomkeerbaar, daar komt nu verandering in. De vraag naar kwalitatief goede producten stijgt en de specialistische kennis is in Europa voor handen. De huidige ontwikkelingen in deze sector staan in het teken van de ‘vierde industriële revolutie’. We hebben een aantal bedrijven in Nederland die een fantastische voorbeeld zijn voor hun vakgenoten.

Maak kennis met Voortman Steel Machinery!

Jan Bernard Blaas (Delaware Consulting Nederland) en Frank Scherphof (Voortman Steel Machinery) gaan in gesprek over de toekomst van Voortman. Wilt u graag ontdekken hoe je een koploper in de Nederlandse maakindustrie wordt en blijft? Bekijk het filmpje!